فواید گالوانیزه

گالوانیزه

گالوانیزاسیون به مجموعه روش های غوطه وری گرم مفتول گفته می شود این عمل به با این صورت انجام می دهند که فلز یا فولاد را در وان روی فرو می برند.در ول این عمل و فرایند فل مورد نظر به درجه بالایی از مقاومت و سختی می رسد و باعث می شود در شرایط مختلف آب و هوایی مقاوم باشد و اکسید نشود و همیشه همان کیفیت اولیه خود را حفظ کند.

مواردی که ضخامت و ظاهر پوشش گالوانیزه را تحت تاثیر می گذارد

ترکیب شیمیایی فولاد

شرایط سطحی

کار سرد انجام شده روی فولاد قبل گالوانیزه

زمان غوطه ور شدن در وان مذاب

متالوژی فرآیند گالوانیزه

مزایای گالوانیزه

کم ترین هزینه برای تعمیر و نگه داری

عمر طولانی

ارزان قیمت

اعتبار

مقاوم در برابر آسیب های محیط

حفاظ مناسب

بازبینی راحت

محافظت در برابر خوردگی

ترکیب شیمیایی

فواید گالوانیزه (ترکیب شیمیایی)
فواید گالوانیزه (ترکیب شیمیایی)

یکی از مهم ترین بخش های کار انتخاب درست فولاد است. برای مثال ، مقدار سیلیکون و فسفر موجود در فولاد تاثیر زیادی روی ضخامت و ظاهر پوشش گالوانیزه دارد. مقدار ۰٫۰۴ % سیلیکون یا بیشتر و یا مقدار ۰٫۰۵ % فسفر یا بیشتر در فولاد باعث ضخیم تر شدن این پوشش می شود. ،که شامل آلیاژهای آهن –روی می باشد. کربن ، سولفور و منگنز موجود در فولاد کمترین اثر را در ضخامت پوشش گالوانیزه دارد.

 

بیشتر بخوانید: انواع نرده ها و انتخاب درست آن ها

 

تاثیر سیلیکون در ضخامت پوشش

ترکیبات مشخصی از فولاد رشد لایه آلیاژی آهن _ روی را تشدید می کند که در نهایت پوشش گالوانیزه که شامل آلیاژهای روی_آهن می باشد به جای این که ظاهری درخشان داشته باشد ظاهری مات و تیره دارد این در حالی است که مقاومت هم دو این ها به یک اندازه می باشد و هچ تفاوتی با هم ندارند یعنی هم نوع مات و تیره و هم توع درخشان از مقاومت یکسانی در برابر خوردگی برخوردار هستند. امیدواریم این مقاله مورد توجه شما دوستان عزیز واقع شده باشد.

لوله کشی گالوانیزه

در اوایل قرن بیستم ، لوله های گالوانیزه چدن و ​​سرب قبلی را در لوله کشی های آب سرد جایگزین کردند. به طور معمول ، لوله های گالوانیزه از داخل به بیرون زنگ می زند ، و ایجاد لایه هایی از پلاک در قسمت داخلی لوله کشی ، باعث مشکلات فشار آب و همچنین خرابی احتمالی لوله می شود. این پلاک ها می توانند پوسته پوسته شوند و منجر به ناخالصی های قابل مشاهده در آب و طعم کمی فلزی می شوند. طول عمر لوله کشی گالوانیزه حدود 70 سال است ، اما ممکن است به دلیل ناخالصی های موجود در آبرسانی و نزدیکی شبکه های برقی که لوله های داخلی به عنوان مسیر عمل می کنند ، براساس منطقه متفاوت باشند (جریان برق می تواند شیمیایی را تسریع کند.) طول عمر لوله همچنین به ضخامت روی در گالوانیزه اصلی بستگی دارد ، که در مقیاس از G40 تا G210 متغیر است ،و اینکه آیا لوله در داخل و خارج و یا فقط در خارج از آن گالوانیزه شده است.

از زمان جنگ جهانی دوم ، لوله های مس و پلاستیک جایگزین لوله های گالوانیزه شده برای سرویس دهی به آب آشامیدنی داخلی شده اند ، اما لوله های فولادی گالوانیزه هنوز در کاربردهای خارج از خانه مورد نیاز استحکام مکانیکی برتر فولاد استفاده می شود. استفاده از لوله های گالوانیزه حقیقت را بیان میکند که خلوص آب در شیرهای آب در فضای باز پایین تر است ، اما ناخالصی های واقعی (آهن ، روی ، کلسیم) بی ضرر هستند.

وجود خط لوله های گالوانیزه از ارزش ارزیابی شده به دلیل لوله کشی می تواند خراب باشد و خطر آسیب آب را افزایش می دهد. اگر قرار باشد عمر آن از 50 تا 70 سال بیشتر شود ، لوله های گالوانیزه در نهایت نیاز به تعویض دارند. یکی از گزینه های افزایش طول عمر لوله های گالوانیزه موجود ، ردیف آن با رزین اپوکسی است.

 

 

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *