نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی

نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنیReviewed by بهزاد امجدی on Jun 5Rating: 5.0نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنینکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی، بررسی بیمه نصاب حفاظ شاخ گوزنی را فراموش نکنید، نصب حفاظ شاخ گوزنی باید با تاکید بر تجربه و مهارت فنی نصاب انجام گیرد .

نرده شاخ گوزنی را میتوان بعنوان حفاظ استفاده کرد؟

با توجه به این موضوع که نرده حفاظ نسل اول در مقابل با حفاظ شاخ گوزنی از نظر مهندسی طراحی نشده بودند و نقاط ضعف زیادی داشتند و گذشت زمان ثابت کرده بود که عملا این گونه حفاظ در مقابل حفاظ شاخ گوزنی کارایی لازم را ندارند و همین موضوع سبب شد تا تعداد زیادی از طراحان و مهندسان ساختمانی از حصارهای نسل دوم و سوم استفاده کنند .

عناوین برخی از این نرده حصارهای طراحی شده نسل دوم و سوم که توسط تابان حصار تولید می شود، عبارتند از:

  • نرده حفاظ شاخ گوزنی یا حفاظ شاخ گوزنی
  • حفاظ نیزار
  • حفاظ بوته ای
  • حفاظ لیلیوم
  • نرده سرنیزه ای
  • حفاظ نخل مرداب
  • حفاظ لاله ای و … .

نرده حفاظ شاخ گوزنی یا حفاظ شاخ گوزنی از جمله پرطرفدارترین نرده حصارهای روی دیوار بوده که با توجه به اشکال موجود در طبیعت و پیروی از شکل شاخ های گوزن طراحی و توسط گروه تابان حصار تولید شده است .

نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی
نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی توانست نظرخریداران حفاظ روی دیوار، خصوصا متقاضیان نصب حفاظ در کشور ایران را جلب نموده و گوی سبقت را از سایر نرده حفاظ ها که از نظر امنیتی در مورد ورود به ساختمان و محافظ دیوار ضعیف عمل کرده بودند را ربوده و در نتیجه بسیار محبوب شد ،حفاظ شاخ گوزنی توانست محبوبیت قابل توجه ای در بین حفاظ ها پیدا کند.


بیشتر بخوانید »»» راه اندازی گابیون مش


به شکلی که حدود ۸۵% از بازار نرده های تولید و نصب شده در مناطق مختلف ، که توسط شرکت تابان حصار به فروش میرسد ، از نوع نرده شاخ گوزنی یا حفاظ شاخ گوزنیمی باشد.

این نسل از حفاظ روی دیوار از طرف مراجع انتظامی و تامین امنیت هم به نوعی تایید شده و بسیاری از خود این مناطق از حفاظ روی دیوار با طرح حفاظ شاخ گوزنی استفاده نموده اند.

اگر حفاظ شاخ گوزنی را بر روی زمین گذاشته و به صورتی نصب کنیم در ارتفاع های ۹۰به بالا عبور یا پرش از روی حفاظ شاخ گوزنی تقریبا امری غیر ممکن و بسیار خطرناک محسوب میشود که بسیاری از افراد خبره هم از این کار اجتناب میکنند.

همان طور که در کلیه امور مرسوم است دزدان و سارقان معمولا از محل هایی که توسط حفاظ روی دیوار امنیت را تامین کرده اند در هر موضوعی دزدی نکرده و به سراغ موارد راحت تر میروند این امر هم برای نرده فلزی و نرده روی دیوار هم صادق است.

با توجه به آهن استفاده شده و رنگ آن میتوان به عدم نیاز به مراقبت های بعد از نصب حفاظ شاخ گوزنی ، اطمینان از ماندگاری بلند مدت ، آرامش روانی برای افراد داخل ساختمان به جهت عدم ورود افراد سارق و همچنین نصب ساده و کم هزینه حفاظ شاخ گوزنی بدون تخریب و اجرای ساده و اصولی این نوع از حصار اشاره نمود.

درمرحله ی پایان نصب حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار خود میتوانید با آرامش خاطر و مدت زمان بیشتری را در طول شبانه روز بدون احساس خطر و ورود فوری سارقین با توجه به ویژگی های طراحی و کارآمدی این نوع از حفاظ روی دیوار می توانید با خاطری راحت و بدون نگرانی از آن استفاده کنید.

اما حفاظ شاخ گوزنی بدون ضرر و خطر هم نیست !

نصب حفاظ شاخ گوزنی و خطرات پیش‌بینی نشده در نصب آن

نصب حفاظ شاخ گوزنی:

نصب حفاظ شاخ گوزنی را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد:

1) اندازه گیری و کارشناسی اولیه

2) نصب حفاظ

اندازه‌گیری و کارشناسی حفاظ شاخ گوزنی:

اولین مرحله از پیش تولید هر پروژه‌ای در ساخت حفاظ، اعزام کارشناس برای اندازه‌گیری دقیق طول کار است. بعد از اندازه‌گیری دقیق و محاسبه تمام فراز و فرودهای روی دیوار، کارشناس باید جنس دیوار و سایر موارد خاص مانند محاسبه قسمت‌های قوس‌دار روی دیوار یا سردرب و همچنین وجود موانعی مانند لوله گاز و … را با دقت کامل انجام دهد.


بیشتر بخوانید »»» سیم خاردار


انجام این مراحل با توجه به هزینه مواد مصرفی بر  قیمت حفاظ شاخ گوزنی تاثیرگذار است.

در مواردی که متراژ کقیمت نرده ار کم باشد و دیوار قوس دار نباشد، کارفرما می‌تواند خودکار اندازه‌گیری را انجام داده و با ارسال عکس برای کارشناسان فنی، سفارش خود را نهایی کند.

نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی
نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی

 

نصب حفاظ شاخ گوزنی باید با تاکید بر تجربه و مهارت فنی نصاب انجام گیرد

نصب حفاظ بسته به نوع دیوار مراحل مختلفی دارد: در اغلب موارد با استفاده از دلر روی دیوار سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنند و با قرار دادن پین داخل آنها و اتصال این پین‌ها به پایه حفاظ، اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی می‌کنند.

علاوه بر اتصال از پایین به پین‌های داخل دیوار، حفاظ‌ها به همدیگر نیز متصل شده و باعث مستحکم‌تر شدن سازه نهایی و همچنین یک‌دست دیده شدن آن می‌شود.

پس از پایان نصب حفاظ باید محل‌های جوشکاری را با اسپری لکه‌گیری کرد تا نمای آن حفاظ شود.

همچنین گاهی به دلیل عدم وجود بستر مناسب نباز به استفاده از پروفیل در سایزهای مختلف است که انجام این امر با کارشناسی قبل از نصب مشخص می‌شود و در صورت نیاز، در روز نصب حفاظ، بستر کار پروفیل‌کشی می‌شود.

تقریبا هر فردی که تا اندازه‌ای با جوشکاری آشنا باشد می‌تواند به هر صورت ممکن نصب حفاظ شاخ گوزنی را انجام دهد! ولی نصب اصولی و صحیح حفاظ شاخ گوزنی نیاز به تجربه و مهارت و همچنین اطلاعات فنی به خصوصی دارد.

به عنوان مثال نصاب باید بداند که حفاظ را طوری روی عرض دیوار نصب کند که شاخه‌های نوک تیز رو به پایین حفاظ در کنار لبه بیرونی دیوار باشد تا امکان بالا رفتن از دیوار را به فرد مهاجم ندهد. یا اینکه فرد نصاب باید انواع مصالح و  دیوارها را بشناسد و از ابزار درستی برای نصب در هر نوع دیواری استفاده کند تا هم به سازه دیوار آسیب نرساند و هم حفاظ به بهترین نحو ممکن نصب شود.

نصب حفاظ شاخ گوزنی را معمولا جدا از قیمت حفاظ شاخ گوزنی محاسبه می‌کنند زیرا در برخی موارد خریدار مایل است خودکار نصب پروژه را برعهده گیرد.

نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی
نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی

 

بررسی بیمه نصاب حفاظ شاخ گوزنی را فراموش نکنید

یکی از مهمترین مسائل در نصب حفاظ که تقریبا هیچکدام از خریدارها از آن آگاهی ندارند، داشتن بیمه مسوولیت برای تمامی نصاب‌ها است. با وجود این بیمه، اگر حادثه‌ای در محل نصب متوجه نصاب‌ها یا هر فرد دیگری شود، هیچ مسئولیتی متوجه خریدار و تولیدکننده نخواهد بود و شرکت بیمه‌گذار تمام مسئولیت جبران خسارت درمانی و فوتی را بر عهده خواهد گرفت.

شاید گمان کنید که در صورت بروز حادثه فوتی در حین نصب به هر علتی مانند سقوط از دیوار، هیچ مسئولیتی متوجه خریدار نیست. در صورتی‌که این تصور کاملا اشتباه است.


بیشتر بخوانید »»» نرده های حصاری


در حادثه‌های این چنینی که قبلا اتفاق افتاده بعد از طی پروسه طولانی دادگاه و کارشناسی و … و بعد از طی بیشتر از یک سال از زمان دادرسی، نهایتا کارفرما و تولیدکننده و نصاب به صورت تقریبا مساوی (هر کدام یک سوم) مقصر حادثه شناخته می‌شوند و باید به همین میزان خسارت دیه یا صدمات پزشکی را جبران کنند.

کارخانه‌های معتبر و شناخته شده حفاظ شاخ گوزنی که متاسفانه خیلی کم هم هستند؛ به واسطه استفاده از نصاب‌های حرفه‌ای و کاربلد معمولا دچار چنین سوانحی نمی‌شوند ولی همیشه بیمه مسئولیت را برای نصاب‌ها انجام می‌دهند.

نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی
نکات مهم و خطرات نصب حفاظ شاخ گوزنی

در حالی که کارگاه‌های متفرقه تولید حفاظ شاخ گوزنی به واسطه شعار صرفه‌جویی در هزینه برای سود بیشتر! معمولا افرادی را برای نصب می‌فرستند که تخصص کافی برای این کار ندارند و با این وجود اکثر این کارگاه‌ها به واسطه هزینه بالای بیمه مسئولیت برای نصاب‌ها از این کار سر باز می‌زنند و در صورت وقوع حادثه خود و خریدار را گرفتار دردسری عظیم می‌کنند.

منبع: گروه گرد آوری تابان حصار


سایر مطالب این سایت :

زیباترین مدل های درب کشویی

12 نکته ی نصب درب کشویی

مهم ترین کاربرد های گابیون

3 كاربرد مشترک برای پانل های مخصوص مش

چکیده ای از تاریخچه ی سيم‌خاردار

جهت دریافت مشاوره و خرید با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید:

آدرسشهرستان بنابآذربایجان شرقیبنابشهرک صنعتی

☎ تلفن های تماس09148281821

☎ تلفن پشتیبانی09143092878

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *